İtalya'dan flaş Zaniolo iddiası: "Aston Villa'ya transfer olmak üzere!"

Galatasaray İngiltere Premier Lig
İtalya'dan flaş Zaniolo iddiası: "Aston Villa'ya transfer olmak üzere!"
DepoPhotos

İtalyan medyası, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo'nun Premier Lig ekibi Aston Villa'ya transfer olmak üzere olduğunu duyurdu.

Sportitalia muhabiri Alfredo Pedullà'nın haberine göre; Aston Villa, Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo transferinde mutlu sona ulaşmaya yaklaştı.

İngiliz kulübünün Galatasaray'a yaptığı teklifin 3 milyon Euro kiralama bedeli, 20 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu ve 7 milyon Euro'luk bonuslar içeren toplamda 30 milyon Euro'luk bir paket teklif olduğu ve Galatasaray'ın bu teklifi kabul ettiği; anlaşmanın resmiyete dökülmesi durumunda Zaniolo'nun ise Aston Villa'yla yıllık 3 milyon Euro'dan 1+5 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

Taraflar arasındaki görüşmelerde sona gelindiği ve Aston Villa'nın 24 yaşındaki yıldız futbolcunun transferini yarın geceye kadar resmiyete dökmek istediği kaydedildi.

ZENIT'İ REDDETTİ

Haberde Zaniolo'ya Zenit'ten çok daha yüksek bir maaş teklif edildiği ancak İtalyan yıldızın İngiltere Premier Lig'de oynamak ve Unai Emery'le çalışmak istediği için bu cazip teklifi reddettiği belirtildi.

ZANIOLO'NUN GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray, Zaniolo'yu geçtiğimiz sezonun devre arasında Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satışın kârından yüzde 20 pay karşılığında transfer etmişti.

Sarı-kırmızılı formayla bugüne dek 12 resmi maça çıkan Zaniolo, 5 gol - 1 asist üretti.

Zaniolo Galatasaray

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Nicolo Zaniolo Aston Villa Galatasaray transfer haberleri İngiltere Premier Lig transfer haberleri