Neymar'a milli takım kampında şok saldırı! Neye uğradığını şaşırdı

Neymar'a milli takım kampında şok saldırı! Neye uğradığını şaşırdı

Paris Saint - Germain'in Brezilyalı dünya yıldızı Neymar, Ekvador maçı öncesi milli takımın kamp yapılacağı otele girişi sırasında neye uğradığını şaşırdı

Teknik Direktör Tite’nin seçtiği Brezilya Milli Takımı kadrosu, 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde oynayacakları Ekvador maçı öncesinde bir araya geldi.

Brezilya Milli Takımı kampındaki Paris Saint Germain’in dünyaca ünlü yıldızı Neymar, takımın kaldığı otele geldikleri sırada pek çok taraftar oyuncuları beklerken, o sırada iki genç taraftarın Neymar'ın üzerine atlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.

29 yaşındaki futbolcu otobüsten indiği sırada taraftarların heyecanlı çığlıkları duyuldu. Birdenbire iki taraftar koşarak Neymar’ın üzerine atladı ve yıldız futbolcuyu yere devirdi. Yere düşen taraftarlardan birinin Neymar’ın ayağındaki ayakkabıyı çalmaya çalıştığı görüldü. Neymar'ın yere devrildiği ve ayakkabısının çalındığı anlar orada bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Güvenlik görevlileri araya girerek ayakkabıyı geri alırken, endişe içinde kalan ve tek ayağındaki ayakkabıyla topallayarak yürüyen Neymar daha sonra diğer ayakkabıyı girerek otele girdi. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Neymar Ekvador Paris Saint Germain