Nenad Bjelica'nın ayrılığı sonrası Dorukhan Toköz'den imalı paylaşım

Trabzonspor
Nenad Bjelica'nın ayrılığı sonrası Dorukhan Toköz'den imalı paylaşım
DepoPhotos

Trabzonspor'dan Bjelica'nın isteği doğrultusunda ayrılan Dorukhan Toköz, bordo-mavili kulübün Hırvat teknik adamın sözleşmesini feshetmesinin ardından "ilahi adalet" temalı bir paylaşımda bulundu.

Trabzonspor'un sezon öncesi hazırlık kampında Bjelica tarafından yeterli görülmeyerek sözleşmesi feshedilen ve Adana Demirspor'a transfer olan Dorukhan Toköz, Bjelica'yla yolların ayrılmasının ardından imalı bir paylaşım yaptı.

DORUKHAN TOKÖZ'DEN "İLAHİ ADALET" TEMALI PAYLAŞIM

Trabzonspor'un Nenad Bjelica ile yollarını ayırmasının ardından Dorukhan Toköz, sosyal medya hesabından gülücük ve yukarıyı gösteren işaret parmağı emojilerini kullanarak "İlahi adalet" temalı bir paylaşımda bulundu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu bu paylaşımını kısa bir süre sonra sildi.

Dorukhan Toköz Nenad Bjelica Trabzonspor

"KONUŞSAM HERKESİN BENİ HAKLI BULACAĞINI BİLİYORUM" DEMİŞTİ

Toköz, bordo-mavili kulüpten ayrılış süreci hakkında daha önce yaptığı bir açıklamada, "Kırıcı olan tarafı bir anda ayrılmam. Haksız bir duruma düşeceğim bir şey yapmam. Ben hep doğru bildiğimi yaptım. Ailem ve çevrem de doğru yaptığımı bilir. Camiaları ve insanları karşıma almamak için konuşmadım. Kalbimizi çok kırdılar. Hem Trabzonspor hem de Beşiktaş'tan ayrılırken o kadar çok gerçeği yansıtmayan şeyler söylendi ki, inanamadım. Şaşırdım ve üzüldüm. Konuşsam herkesin beni haklı bulacağını biliyorum. Herkese hakkım helal, onlar da bana hakkını helal etsin. Futbolda bunlar var." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Dorukhan Toköz Nenad Bjelica