Nathan Redmond, Beşiktaş'a resmen veda etti

Beşiktaş Süper Lig İngiltere Premier Lig
Nathan Redmond, Beşiktaş'a resmen veda etti

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı ve teknik direktör Şenol Güneş'in de takımda tutulmasını istediği Nathan Redmond, Siyah-beyazlılara veda etti.

Beşiktaş'ın geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Southampton'dan kiraladığı Nathan Redmond sözleşmesinin tamamlanmasıyla takımdan ayrılmıştı.

Kara Kartal, teknik direktör Şenol Güneş'in de performansından memnun olduğu ve bonservisi elinde olan İngiliz futbolcu için görüşmelerini sürdürüyordu.

29 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Siyah-beyazlılara veda ederken, her zaman Beşiktaş'ın bir taraftarı olarak kalacağını vurguladı ve şunları söyledi:

"Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda - zor dönemlerde de harika dönemlerde de - siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız!

Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım.

Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum.

Bu bir elveda değil, bu bir “görüşmek üzere”, Sonsuz sevgilerimle."

Redmond geçen sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 29 maça çıkarken 6 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

İngiliz futbolcu, özellikle ligin 2. yarısında oynanan deplasmandaki Fenerbahçe derbisinde 1 gol, 3 asistlik unutulmaz bir performans sergileyerek taraftarların hafızalarında yer edindi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Nathan Redmond