Manchester United, Fred için Galatasaray'dan teklif bekliyor

Galatasaray Transfer İngiltere Premier Lig Manchester United
Manchester United, Fred için Galatasaray'dan teklif bekliyor

Manchester United, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği isimler için teklif bekliyor. Kırmızı Şeytanlar'ın Galatasaray'ın da transfer gündeminde olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred için Sarı-kırmızılılardan teklif beklediği ileri sürüldü.

İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Manchester United, yeni transferlerine yer açabilmek için kadrosunda düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmaya çalışıyor.

Kırmızı Şeytanlar'ın transfer etmek istediği Rasmus Hojlund ve Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak istiyor.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre; Manchester United Brezilyalı oyuncusu Fred için Galatasaray'ın teklif yapması bekleniyor.

Manchester temsilcisi altyapısından yetiştirdiği Marcus Rashford ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Teknik direktör Erik Ten Hag'ın Atalanta'dan Hojlund'un transfer edilmesi durumunda Anthony Martial, Mason Greenwood, Fred, Donny van de Beek ve Scott McTominay'in takımdan ayrılmasına izin vereceği ileri sürüldü.

Galatasaray'ın Fred için teklif yapması durumunda Manchester United'ın transfer zorluk çıkarmayacağı ve yeni isimlere yer açabilmek adına kolaylık da sağlayabileceği ifade edildi.

30 yaşındaki futbolcu geçen sezon 56 maçta sahaya çıkarken 6 gol, 6 asistlik bir performans sergilemişti.

MANU, Fred'i 2018 yılında Shakhtar Donetsk'ten 59 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Manchester United' Fred Galatasaray Transfer son dakika Fred Galatasaray premier lig transfer