Napoli, Davinson Sanchez'i transfer etmek için harekete geçti

Galatasaray Transfer Napoli İtalya Serie A
Napoli, Davinson Sanchez'i transfer etmek için harekete geçti
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez'i kadrosuna katmak istediği ve oyuncunun temsilcisiyle temasa geçildiği iddia edildi.

İtalya Serie A'da uzun yıllar süren şampiyonluk hasretine geçtiğimiz sezon son veren ve bu sezon zirve yarışının uzağında kalan Napoli ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Savunma hattına takviye yapmak isteyen İtalyan ekibinin Galatasaray'dan bir ismi kadrosuna katmak istediği ve ilk temasın kurulduğu iddia edildi.

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre; Napoli, Galatasaray'dan Davinson Sanchez'i transfer etmek için harekete geçti.

Udinese'den Lazar Samardzic'i renklerine bağlamak isteyen Napoli'nin transferdeki en önemli önceliklerinden birisinin de stoper mevkisi olduğu belirtildi.

Napoli'nin kadrosunda bulunan Leo Ostigard ve Natan'ın sakatlıklar ve fiziksel olarak yetersiz olmaları nedeniyle beklentileri karşılayamadığı ifade edilirken defansta Rrahmani'yi destekleyebilecek güveniir bir isim aradıkları ifade edildi.

'ADAPTASYON PROBLEMİ YAŞIYOR' İDDİASI

Haberde Napoli'nin Davinson Sanchez'in temsilcisiyle iletişime geçtiği bildirildi. Kolombiyalı savunmacının geçtiğimiz aralık ayında yaşadığı kas sakatlığı nedeniyle forma giyemediği ve 10 gün sonra sahalara dönebileceği hatırlatıldı.

Davinson Sanchez'in Galatasaray'a adapte olmakta zorlandığı ve bu durumdan memnun olmadığı bildirilirken Napoli'de forma giyme fikrinin de 27 yaşındaki futbolcuyu cezbettiği yorumu yapıldı.

YILLIK ÜCRETİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Davinson Sanchez'in 8 milyon euro karşılığında İstanbul'dan ayrılabileceği bildirildi. Sanchez'in yıllık ücretinin 3 milyon euro civarında olduğu ve bu bedelin Napoli için fazla olabileceği yorumu yapılsa da 27 yaşındaki savunmacı için bu ücretin verilebileceği de iddia edildi.

Galatasaray formasıyla bu sezon 12 karşılaşmada sahaya çıkan Davinson Sanchez 1 gol - 2 asistlik performans ortaya koydu.