Adana Demirsporlu M'Baye Niang'dan maaş açıklaması: "4 ay ödeme alamadım"

Adana Demirspor Süper Lig Transfer
Adana Demirsporlu M'Baye Niang'dan maaş açıklaması: "4 ay ödeme alamadım"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da kariyerini sürdüren M'Baye Niang, Fransız basınına yaptığı açıklamada takımda ödemeler konusunda sıkıntılar yaşandığını iddia ederek kulüpten ayrılmak istediğini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen ve gösterdiği performansla dikkat çeken M'Baye Niang Fransız basınına dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

Senegalli forvet, takımda ödeme konusunda sıkıntılar yaşandığını belirterek takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

Fransız basınından L'Equipe'e konuşan M'Baye Niang, "Türkiye'deki deneyimim saha içinde çok iyi gidiyor. İyi performans gösteriyorum ama ödeme gecikmeleri beni biraz yavaşlattı. Bazı gecikmeleri kabul edebilirim ama 4 ay kadar bir süre maaş alamadığım oldu.

Adana Demirspor'dan ayrılmak istiyorum. Bunu başkana da ilettim. Menajerlerim de bu doğrultuda kulüplerle görüşmeler yapıyor. Önceliğim, Fransa'ya dönmek. Neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki futbolcu bu sezon Adana Demirspor formasıyla çıktığı 20 karşılaşmada 8 gol - 2 asistlik performans sergiledi ve Süper Lig'in en golcü isimleri arasında yer alıyor.

"UĞURLAR OLA, DÖRT GÖZLE TEKLİFLERİ BEKLİYORUZ"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak M'Baye Niang'ın iddialarına cevap verdi.

Sancak, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Yalan söylüyorsun, bir Euro alacağın yok, alacağın olsaydı sözleşmeni feshedip gidebilirdin, o yüzden gitmek istediğini söyleyince 'bonservis getir, git' dedik. Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz" ifadelerini kullandı.