Müthiş düelloda ne Hatayspor güldü ne de Antalyaspor!

Süper Lig Hatayspor Antalyaspor
Müthiş düelloda ne Hatayspor güldü ne de Antalyaspor!
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor ile Hatayspor'un karşı karşıya geldiği ve gol düellosu şeklinde geçen maç 3-3 eşitlikle tamamlandı.

Süper Lig'in 14. haftasında Hatayspor ile Antalyaspor kozlarını paylaştı.

Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadelede tam 6 gol atılırken adeta bir gol düellosu yaşandı.
Hatayspor son anlarına 3-2 önde girdiği mücadelede Antalyaspor'un 88'de attığı gole engel olamadı ve mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı.

Hatayspor'un gollerini 19'da Carlos Strandberg, 62'de Kerim Alıcı ve 71'de Guy-Marcelin Kilama kaydetti. Kırmızı-beyazlı ekibin gollerini ise 35'te Erdoğan Yeşilyurt, 57 ve 88'de Adam Buksa kaydetti.

Hatayspor - Antalyaspor maçının sonunda Volkan Demirel, maçın hakemine yaptığı itirazlar sonucunda kırmızı kart gördü. İtirazlarını sürdüren Volkan Demirel'i, Nuri Şahin sakinleştirdi.

Antalyaspor bu sonuçla puanını 20 yaptı ve 7. sırada yer aldı, puanını 18'e yükselten Hatayspor ise 8. basamakta bulunuyor.

Süper Lig'in 15. haftasında Hatayspor deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek,

Antalyaspor ise kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

"FAZLA ELEŞTİRİ YAPMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, bu maçın zor olacağını önceden bildiklerini belirterek, "Buna göre hazırlanmıştık. Süper Lig'de maçlar gerçekten çok zor geçiyor. Biz de burada oynadığımız her maça bir final olarak bakıyoruz. Bu maçta bizim için farklı değildi. Takımımız gerçekten bugün iyi bir karakter gösterdi.

Takımımızın bugün oynadığı oyunu bir kelimeyle söyleseydim 'karakter' kelimesini kullanırdı. Çünkü çok organize ve iyi olan bir takıma karşı, bireysel anlamda yetenekli oyunculara sahip bir rakibe karşı oyuncularımız oynamaları gerektiği gibi, oyunun içindeki dalgalanmalara vermesi gerektikleri reaksiyonlara uygun tepkiler verdiler. Bugün takımım hakkında çok fazla eleştiri yapmam mümkün değil" dedi.

"İYİ OYNADIK AMA ŞANSSIZ GOLLER YEDİK"

Hatayspor Teknik Direktör Yardımcısı Gökhan Kağıtçıoğlu ise çok iyi oynadıkları bir maçı geride bıraktıklarını kaydederek, "Bütün ev sahibi olduğumuz maçlarda olduğu gibi yine oyunu forse ettik. Çok dinamik oynadık ve öne de geçtik. İlk yarıda rakibimiz bir pozisyonda gol bulduk. İkinci yarıda da 2 isabetli şutlarında gol buldular. Biz sonuçtan çok üzgünüz. Yani çok fazla kazanmayı hak ettiğimiz bir geceydi.

Çok iyi oynadık ama şanssız goller yedik. Maçın başından sonuna kadar bütün takdir haklarını rakip taraftan kullanan bir hakem vardı. İnanın lig başladığından beri ne biz ne de yönetim hakemler hakkında enerjimizi harcamak istemedik. Çünkü biz zaten çok fazla göçebe hayat yaşadık. Enerjimizi takımımıza aktarmak istiyoruz. Bugün maçın başından sonuna kadar bütün takdir haklarını rakip takım hakkında kullanan bir hakem vardı. İkinci golden önce bize verilmeyen bir penaltı var. Arkasından rakibimizin penaltı pozisyonu yanlıştı diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV