Fatih Karagümrük, İstanbul derbisinde zorlanmadan kazandı

Süper Lig Fatih Karagümrük İstanbulspor
Fatih Karagümrük, İstanbul derbisinde zorlanmadan kazandı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 14. haftasında Fatih Karagümrük kendi sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 17'ye yükseltti.

Süper Lig'in 14. haftasında Fatih Karagümrük ile İstanbulspor karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Fatih Karagümrük rakibini 3-0 mağlup etti.

Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri 45'te Valentin Eysseric, 49'da Ryan Mendes ve 53'te Can Keleş kaydetti.

Bu sonuçla Fatih Karagümrük puanını 17 yaparken ligde de 11. sıraya kadar yükseldi, ligin dibine demir atan ve zor günler geçiren İstanbulspor ise 8 puanla 20. basamakta yer aldı.

Süper Lig'in 15. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek, İstanbulspor ise evinde Alanyaspor'u ağırlayacak.

"DAHA DA FAZLA ATABİLİRDİK"

Süper Lig’in 14. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda mücadele ettiği İstanbulspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, "1 haftadaki çalışmamızın semeresini aldık. Biz buraya galibiyet için geldik. Hedefimiz var. Maç maç gidip üst sıralara tırmanmak istiyoruz.
Bugün de bunu başardığımız için oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. İlk yarıda bulduğumuz golle 1-0 öne geçtik.

İkinci yarıda da erken bulduğumuz gollerle 3-0 kazanmasını bildik. Daha fazla gol de atabilirdik. Burada VAR’ın VAR olduğunu ilk defa gördük. Bundan sonra aynı şekilde hazırlanıp, her zaman olduğu gibi üst sıralara tırmanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Geçen oynadıkları maç için Fenerbahçe’nin 'Tekrar oynayabiliriz' açıklamasının hatırlatılması üzerine Canel, "Böyle bir şey olabilir mi? Fenerbahçe maçını unuttuk. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Geçmişte kaldı" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV