Muhammed Cham 10, Serdar Saatçı 29 numaralı formayı giyecek

AA
Trabzonspor transfer haberleri Süper Lig
Muhammed Cham 10, Serdar Saatçı 29 numaralı formayı giyecek

Trabzonspor Kulübü, 4+1 yıllık anlaşma sağladığı orta saha oyuncusu Muhammed Cham ve defans oyuncusu Serdar Saatçı için imza töreni düzenledi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Cham ve Saatçı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine amatör branşlar sorumlusu Derviş Köz de katıldı.

Köz, törende yaptığı konuşmada, "Kulübümüz adına kendisine hoş geldin demek istiyorum. Cham, dünya futbolunun tanıdığı bir yıldız. Şimdi de dünyanın en büyük şehir takımında. Burada da başarılı olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a transferi sonrasında çok sıcak karşılandığını aktaran Avusturyalı futbolcu Muhammed Cham ise "Öncelikle kulübümüze teşekkür ederek başlamak istiyorum. Çok uzun süren bir transfer süreci oldu. Üç haftadır takımla birlikteyim, çalışıyorum. Gerek taraftarımız gerekse takım arkadaşlarım beni çok sıcak karşıladı. Bundan dolayı çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, Muhammed Cham'ın 10 numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

Muhammed Cham 10, Serdar Saatçı 29 numaralı formayı giyecek - Resim : 1

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Serdar Saatçı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine ise Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk katıldı.

Ertürk, törende yaptığı konuşmada, "Genç ve uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edecek bir oyuncu. Trabzonspor camiasına böyle yetenekli, genç ve geleceği parlak bir futbolcu kazandırdığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a transfer olduğu için mutluluğunu dile getiren Saatçı da, "Yeni macera ve yeni hedeflerle birlikte Trabzonspor'uma ve takım arkadaşlarıma elimden gelen en iyi desteği vermeye çalışacağım. İnşallah bu sezonu en iyi şekilde geçirip güzel başarılar elde edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, Saatçı'nın "29" numaralı formayı giyeceği kaydedildi.