Mourinho'nun prensiydi, Roma'nın Galatasaray'a imza atmayan Nicola Zalewski'den intikamı ağır oldu

Roma Jose Mourinho transfer haberleri İtalya Serie A
Mourinho'nun prensiydi, Roma'nın Galatasaray'a imza atmayan Nicola Zalewski'den intikamı ağır oldu
Reuters

Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi, düzenlediği basın toplantısında kadro dışı bıraktıkları Nicola Zalewski'nin sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemesi halinde takıma döneceğini söyledi.

Genoa maçı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Roma Teknik Direktörü Daniele de Rossi, Galatasaray'a hayır yanıtı veren ve kadro dışı bırakılan Polonyalı kanat oyuncusu Nicola Zalewski'yle ilgili soruya yanıt verdi.

De Rossi, "Onu kadro dışı bırakma kararını ben vermedim. Bu karar kulübe ait. Bu kararın kesin olduğunu düşünmüyorum, sözleşmesiyle bağlantılı bir konu. Sözleşmesini yenilerse takıma dönecek" diye konuştu.

İtalyan teknik adam "Ben Zalewski'nin iyi bir oyuncu olduğunu geçen mayıs ayında söyledim. Ancak sezon öncesi farklı davranmaya başladı, ben yine de onu önemli bir oyuncu olarak değerlendiriyorum" diyerek topu yönetime attı.

Jose Mourinho'nun prensi olarak ilk geldiğinde büyük heyecan yaratan Zalewski, sözleşmesinin bitmesine bir yıl kala kendisine gelen tüm teklifleri reddedince Roma'nın tepkisini çekerek kadro dışı bırakılmıştı.