Mourinho gelse değişmez!

Fenerbahçe Süper Lig Başakşehir
Mourinho gelse değişmez!

Fenerbahçe’de futbolcular bazı şeyleri kafada bitirmiş. Yani sorun zihinsel. Öyle bir mental çöküş var ki Mourinho gelse bu takımı ayağa kaldıramaz.

Vitor Pereira gitmiş onca zaman hoca bulunamamış ve ardından emanetçi olarak İsmail Kartal seçilmiş... Sonuç? Sıfıra sıfır elde var sıfır! İsmail hocam 4 maç oldu, bu takım bir adım ileri gitmez mi? Takımda en ufak bir kıpırdanma olmaz mı?

Takımdaki yerli ve yabancı futbolcular ne yazık ki İsmail hocayı umursamıyor, kendi kafalarına göre takılmaya devam ediyor. Bu tükenmişlik sendromu olduğu sürece Fenerbahçe’nin kalan maçlarda işi çok daha zor, her hafta eziyete dönüşecek.

BUNU HER HOCAYA YAPIYOR

Takımın sol beke ve forvete ihtiyacı var ama alınamıyor. Ali Koç bunu her hocaya yaptığı için biz alıştık. Eldekilerle idare et mantığı ile tarihin en kötü zamanları yaşanıyor, bir şampiyonluk kaçtı ama ders çıkartılamadı.

Rakibe bakıyorsun Tolga Ciğerci sahanın yıldızı. Berkay sanki Bağdat Caddesi’nde gezintiye çıkmış, yürüye yürüye çalım atıyor Fenerbahçeli futbolculara! Sosa’nın kariyerini bitirdi Berkay. Nazım’ı gören her futbolcu "Ben de Fenerbahçe’de oynarım" der. Berke kalesini terk ediyor, yapmaması gereken işler yapıyor. Kim’le kavga ediyor. Bırak artık bu şovları Berke. Szalai tanınmayacak halde. Transfer dedikoduları bu futbolcuyu tamamen Fenerbahçe’den koparmış, görülen o.

Velhasıl takım şampiyonluktan kopmuş olabilir ama Fenerbahçeli futbolcuların bu kadar ruhsuz top oynamaya hakkı yok. Dört maçtır galip gelemeyen Başakşehir, Fenerbahçe’yi çok rahat yenebiliyor. Rakip 117 km. koşmuş Fenerbahçe 111. Yani Fenerbahçeli futbolcular yürümüş sahada. Puan alamayan her takım Fenerbahçe’den puan alıp, yenebiliyor.

SEZON BAŞINDAKİ PERFORMANS OLMASA...

Artık kimse Fenerbahçe’den korkmuyor. Eğer sezon başındaki performans olmasa bugün belki de Galatasaray’la düşmemeye oynayacak bir takım vardı. 9 maçta 2 galibiyet almış bu takım. Alınan iki galibiyet de Altay ve Malatya’ya karşı! Fazla söze gerek var mı?

Başkan Ali Koç Fenerbahçe Divan Kurulu’nda çok sinirli ve gergindi ama taraftarlar da sinirli ve gergin. Görüldüğü gibi protestolar Norveç’ten değil Kadıköy’ün göbeğinden. Artık tüm Fenerbahçeliler başkanı istifaya çağırıyor hem de yüksek sesle ve hep bir ağızdan. Aziz Yıldırım’ın 20 yılda almadığı tepkiyi 3.5 yıla sığdırmayı başardı Ali Koç.

Kaynak: Web Özel

fenerbahçe sercan hamzaoğlu sercan hamzaoğlu haber global Fenerbahçe Başakşehir maçı Süper Lig