Motta'nın Kenan Yıldız - Adzic planı

Juventus Kenan Yıldız
Motta'nın Kenan Yıldız - Adzic planı
Fotoğraf: DepoPhotos

İtalyan ekibi Juventus'ta yeni teknik direktör Thiago Motta yeni transfer Vasilije Adzic'le beraber Kenan Yıldız'ı takımın hücum gücü yapmak istiyor.

Karadağlı futbolcu Adzic yeteneğiyle büyülüyor. Doğal bir yeteneğe sahip olan futbolcu fiziksel olarak da gelişimini tamamladı. Aslında alt takım için transfer edilmişti ancak beklenenin çok üstünde bir yeteneği olduğu ortaya çıktı. 

Gelişi Kenan Yıldız'a benzese de iki oyuncunun yolu tamamen farklı. Kenan Yıldız, Bayern Münih altyapısında yetişti ve belirli bir çalışma disiplinine sahip. Adzic ise tamamen yeteneğiyle var oldu ve halen gelişime açık.

Kenan Yıldız, Juventus'a geldiğinde önce alt takımda 1 sezon oynadı. Adzic ise zaten kendi liginde as takımda oynuyordu.

Adzic, Kenan'a göre çok daha ofansif bir orta saha oyuncusu. Solda Kenan Yıldız, ortada da Adzic'ten oluşan bir hücum hattıyla Juventus önümüzdeki sezon harikalar yaratabilir.

2006 doğumlu Karadağlı oyuncu belki başlangıçta ilk 11'de olmayacak ancak Kenan Yıldız'la beraber takımın geleceği olacak.