Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

HABER MERKEZİ
Kulüpler Birliği Fenerbahçe Ali Koç
Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeniden Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına seçildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına yeniden seçildi.

Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına yeniden seçilen Ali Koç toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Herkesin göreve yeni gelen federasyona destek olması gerektiğini belirten Ali Koç şunları söyledi:

"Kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısı nedeniyle Kulüpler Birliği'ne yeniden başkan olma isteklerini geri çeviremedim.

Ayrılan federasyonla sevabıyla günahıyla ters düştüğümüz noktalar oldu. En çok Fenerbahçe ile ters düştü. Samimiyetle verilmiş bir emek vardır. Gönüllü bir iştir. Kamuoyunda her saat hedefte olan bir pozisyondur.

"İBRAHİM BEY'E HAYIRLI OLSUN"

Futbol için harcadıkları mesai nedeniyle teşekkür ediyorum. Yeni gelen İbrahim Bey ve ekibine hayırlı uğurlu olsun. İnşallah dedikleri gibi Türk futbolundaki adaleti sağlamak için büyük adımlar atarlar. Bizler de Kulüpler Birliği olarak söylenen hedefleri bizim işimize gelir.

"HEPİMİZ FEDERASYONA DESTEK OLMALIYIZ"

Hepimiz el birliğiyle yeni federasyona destek olmalıyız. İnşallah iyi işler yaparlar. Şöyle bir döneme girmeliyiz, geç bile kaldık, kulüplerin yani futbolun en önemli paydaşlarının futbolun geleceğiyle ilgili alınacak kararlarda çok daha fazla söz sahibi olacağı döneme geldik. Avrupa'da da böyle. Avrupa turnuvalarında, Avrupa Kulüpler Birliği UEFA üstünde söz sahibi. İnşallah benzer iklimi Türkiye'de de sağlarız."