Mısır basınında Galatasaray iddiası

Galatasaray
Mısır basınında Galatasaray iddiası

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Mısır'dan 3 isim gündeme getirildi. 

Aytaç Kara ve Alparslan Öztürk'ün ardından dün Barış Alper Yılmaz'ın transferini açıklayan Galatasaray'da yurt dışı transfer çalışmaları devam ediyor. 

Galatasaray satın alma opsiyonuyla Mostafa Mohamed'i Mısır'ın Zamalek takımından transfer etmiş ve bu hamle hem Mısır'da hem de Türkiye'de çok konuşulmuştu. NTV Spor'un haberine göre, sarı-kırmızılı kulüp Mısır'da yine gündemde. Ancak bu kez 3 oyuncunun adı Galatasaray ile anılıyor.

MOHAMED SHERİF

Habere göre, Mısır'da birçok gazete ve haber sitesi, sarı-kırmızılı kulübün Al Ahly'den Mohamed Sherif için teklif yaptığını öne sürdü. Mısır'ın ve Afrika kıtasının en köklü kulüplerinden Al Ahly'de forma giyen 25 yaşındaki golcü kanatlarda da görev yapabiliyor. İddiaya göre Galatasaray, Mohamed Sherif için kulübüne 3 milyon dolar'lık teklifte bulundu.

GENÇ ÖN LİBERO

Yine Mısır basınına göre Galatasaray, Al Ahly'den bir de orta saha gözüne kestirdi. 23 yaşındaki Malili ön libero Aliou Dieng için sarı-kırmızılı ekibin 4 milyon dolar'lık bir teklif yaptığı iddia edildi. 

RAMADAN SOBHİ

Mısır kaynaklarına göre Galatasaray, Ramadan Sobhi için de devrede. Daha önce Stoke City ve Huddersfield Town formaları da giyen 24 yaşındaki futbolcu Mısır'da Pyramids forması giyiyor. 30 kez milli formayı giyen Sobhi'nin Galatasaray'dan 2.2 milyon euro istediği, sarı-kırmızılı ekibin ise 1.5 milyon euro teklif ettiği iddia edildi.

Kaynak: Haber Global TV

barış alper yılmaz Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Aliou Dieng