Milli Takım'dan Arda Güler paylaşımı, hocasına zor anlar yaşattı

EURO 2024 Elemeleri A Milli Takım Türkiye Arda Güler

Milli Takımlar'ın sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler ile Stefan Kuntz'un yardımcılarından Kenan Koçak'ın masa tenisi oynadığı bir video paylaşıldı. Genç yıldız hocasına zor anlar yaşattı!

A Milli Futbol Takımı'mız EURO 2024 Elemeleri'nde Letonya ve Galler ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Milli Takımlar'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler ile Stefan Kuntz'un yardımcılarından Kenan Koçak'ın masa tenisi oynadığı bir video paylaşıldı.

Sahada rakiplerine zor anlar yaşatan genç yıldızın bu sefer de hocasını çaresiz bıraktığı anlar ekranlara yansıdı.

MİLLİ TAKIM LETONYA'YA GİTTİ

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu 3. maçında 16 Haziran Cuma günü deplasmanda Letonya'yla karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, karşılaşmanın oynanacağı Riga'ya gitti.

Takım otobüsünden inen genç yıldız Arda Güler, havalimanındaki 2 taraftarın forma imzalatma ricasını kırmadı. Taraftarların formalarını imzalayan Arda, ardından fotoğraf çektirip terminale girdi.

16 Haziran Cuma günü saat 21.45'te Letonya ile Riga'da karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, 17 Haziran Cumartesi günü saat 13.00'te Galler maçı için özel uçakla Samsun'a hareket edecek.

Kaynak: AA

Arda Güler milli takım A Milli Takım EURO 2024 Elemeleri Letonya Galler Letonya Türkiye maçı Kenan Koçak