Milli maç ne zaman? Türkiye Lüksemburg maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Uluslar Ligi Türkiye TRT UEFA
Milli maç ne zaman? Türkiye Lüksemburg maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Futbolseverler tarafından grupta 6 puana ulaşan milli takımın yeni karşılaşmasıyla ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Milli maç ne zaman? Lüksemburg-Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte milli maç tarihi detayları.

Üst lige çıkmak için çaba gösteren milli takım, Faroe Adaları ve Litvanya'dan sonra şimdi de Lüksemburg'u yenmek istiyor. UEFA Uluslar C Ligi 1'inci Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Litvanya'yı 6-0 mağlup etti.

Millilere galibiyeti getiren golleri 2 ile 14'üncü dakikalarda Doğukan Sinik, 56'ncı dakikada penaltıdan ile 81'inci dakikada Serdar Dursun, 89'uncu dakikada Yunus Akgün ve 90'ıncı dakikada Halil Dervişoğlu kaydetti. Tüm gözler şimdi turnuvadaki 3. maçta.

milli takımın maçı

LÜKSEMBURG-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Futbol Takımı'nın, Lüksemburg ile yapacağı Maç, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 21.45'te Lüksemburg Stadyumu'nda oynayacak. Lüksemburg -Türkiye maçı TRT 1 ekranlarında canlı yayınlanacak.

MİLLİ MAÇIN HAKEMİ KİM?

Milli Futbol Takımı'nın, Lüksemburg ile 11 Haziran Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup üçüncü maçının hakemi belli oldu.

Lüksemburg Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Antonio Nobre yönetecek. Nobre'nin yardımcılıklarını Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Helder Malheiro olacak. Maçta aynı ülkeden Luis Godinho VAR, Hugo Miguel AVAR görevi üstlenecek.

Kaynak: Haber Global TV

milli maç ne zaman Türkiye Lüksemburg maçı hangi kanalda Türkiye Lüksemburg maçı saat kaçta milli maç Uluslar Ligi