Fenerbahçe Krunic transferinde Milan'ın inadını kırmaya çalışıyor

Fenerbahçe Milan Transfer Konferans Ligi
Fenerbahçe Krunic transferinde Milan'ın inadını kırmaya çalışıyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe, Rade Krunic transferinde mutlu sona ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin Boşnak oyuncuyla anlaştığı iddia edilirken, Milan'la olan bonservis pazarlıklarında ise orta yolu bulmaya çalıştığı ileri sürüldü.

UEFA Konferans Ligi'nde tüm deplasmanda Zimbru karşısında farka koşan ve bir üst tura yükselen Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen ve pek çok isimle görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin Milan'dan Rade Krunic'le anlaştığı ileri sürülmüştü.

Boşnak oyuncuyla anlaşan Sarı-lacivertlilerin, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İtalyan devini ise istediği bonservis bedeline ikna etmesi hiç kolay gözükmüyor.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe'nin Krunic için yaptığı teklif ile Milan'ın bonservis beklentisi arasında adeta bir uçurum var.

Fenerbahçe'nin en fazla 5 milyon euro'ya bu transferi bitirmek istediği fakat Milano temsilcisinin ise 10-15 milyon euro aralığında bir teklif beklediği belirtildi.

Haberde Sarı-lacivertlilerin fiyat yükseltmemesi durumunda transferin gerçekleşmesinin çok da olası görülmediği bilgisine de yer verildi.

DOMINGUEZ'IN PARASI KRUNIC'TEN

Tuttosport'un haberine göre ise; Milan'ın Krunic'i satmaya çok sıcak bakmadığı fakat Boşnak futbolcunun transferde ısrarcı olması durumunda durumu tekrar düşünebileceği ifade edildi.

29 yaşındaki futbolcunun ayrılması durumunda ise Milan'ın Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan ve 10 milyon euro teklifte bulunduğu bildirilen Nicolas Dominguez'i kadrosuna katmak isteyeceği ileri sürüldü.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Rade Krunic Nicolas Dominguez Milan