Messi yine ıslıklandı!

PSG Lionel Messi Fransa Ligue 1
Messi yine ıslıklandı!

PSG, Lyon'a evinde 1-0 mağlup olurken ev sahibi ekibin dünya yıldızı Lionel Messi ıslıklandı.

Rennes karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından yuhalanan Messi bu kez de Lyon mağlubiyeti sonrası PSG taraftarlarınca ıslıklandı.

PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, Messi'nin neden ıslıklandığını anlamadığını söyledi.

Galtier, "Leo Messi elinden geleni yaptı. Bu sadece Messi ve Mbappe'yle ilgili durum değil. Bağlantı oyununda teknik hatalar vardı. Messi'nin bir sürü golü ve asisti var. Rakip ceza sahasında daha fazla tehlike yaratmak için takım arkadaşlarının da daha fazlasını yapması gerekiyor" diye konuştu.

Arjantin'de 100. uluslararası golünü atan Messi, son 4 maçında ise PSG için gol kaydına muvaffak olamadı.

Galtier, "Messi'yi yedek bırakacak mısınız?" sorusu üzerine "Zor bir dönemdeyiz. Durumu tersine çevirmek gerektiğinde Leo Messi belirleyici olabilecek bir oyuncu. Onu oyundan çıkarmayı ya da oynatmamayı hiç düşünmedim" diye konuştu.

Messi son günlerde Barcelona'ya döneceği yönündeki iddialarla gündemdeydi. Barcelona'nın yıldızı Robert Lewandowski, "Geliyorsa harika olur, şu anda çok fazla söylenti var biliyorum ama göreceğiz bakalım neler olacak" diye konuştu.

Messi bu sezon PSG formasıyla 24 lig maçında 13 gol atıp 13 asist yaptı. Arjantinli yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Lionel Messi PSG fransa ligue 1 futbol