Olur mu olur! Barcelona ile Messi görüşüyor

Lionel Messi FC Barcelona futbol transfer haberleri
Olur mu olur! Barcelona ile Messi görüşüyor

Barcelona kulübü PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi ile transfer görüşmesi yaptıklarını kabul etti.

Barcelona Kulübü Başkan Yardımcısı rafa Yuste, yaptığı açıklamada, 2021'de PSG'ye giden Lionel Messi'yle bir transfer görüşmesi yaptıklarını doğruladı.

Yuste açıklamasında "Messi halen Barcelona'da olmadığı için içim parçalanıyor. Tabii ki kulübe geri dönmesini isterim. Temas halindeyiz evet. Güzel hikayelerin mutlu sonları olmalı ve iki taraf arasında karşılıklı sevgi olmalı" diye konuştu.

35 yaşındaki Messi, 20 yıllık Barcelona kariyerinin ardından Katalan ekibinin mali nedenlerle sözleşmeyi yenileyememesi üzerine 2 yıl önce kulüpten ayrılmıştı.

Öte yandan Messi'nin bu yaz tekrar Barça'ya dönmesinin önünde de yine mali engeller bulunuyor.

La Liga'daki ekonomik düzenlemelere uyması gereken Barcelona transfer yapabilmek ya da var olan oyuncuların sözleşmelerini uzatabilmek için yıllık 150 milyon euro maaş kısıtlamasına uymak zorunda. Bunun için de oyuncu satmaktan başka çaresi yok.

PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, dün Messi ile ilgili sorulara "Messi ve PSG'nin bir süredir sözleşme için görüştüğünü biliyorum. Ancak Leo'nun geleceğiyle ilgili kararlar gizli ve bunu tartışmak bana düşmez. Kararı verecek kişi ben değil, onun geleceğine kulüp karar verecek" diyerek topu PSG yönetimine atmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika transfer haberleri Barcelona Lionel Messi