Mert Hakan Yandaş'tan Elazığ'daki depremzedelere destek

Mert Hakan Yandaş'tan Elazığ'daki depremzedelere destek

Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş, takım arkadaşı Emre Kılınç'la birlikte, yarın oynayacakları Çaykur Rizespor maçından elde edecekleri geliri Elazığ'daki deprem mağdurlarına bağışlayacaklarını açıkladı.

Sivasspor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yarınki maçta Emre Kılınç ve ben gelirlerimizi Elazığ ve Malatya'da bu üzücü olayı yaşayan vatandaşlarımıza, canlarımıza bağışlıyoruz. Futbol camiasındaki ağabeylerimi de, kardeşlerimi de desteğe bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş'tan Elazığ'daki depremzedelere destek - Resim : 1

Mert Hakan'ın bu çağrısına ilk yanıt veren Çaykur Rizesporlu Oğulcan Çağlayan oldu. Oğulcan, "Mert kardeşim, bizlere ilham verdin teşekkür ederim. Yarınki maçımızda ben de gelirimi bağışlıyorum. Yeter ki canlarımız mağdur olmasın. Futbol camiasından çok destek geleceğine eminim." dedikten sonra Başakşehir'de forma giyen İrfan Can Kahveci'yi etiketleyerek desteğe davet etti.

Mert Hakan Yandaş'tan Elazığ'daki depremzedelere destek - Resim : 2

Sezon başında Beşiktaş'tan kiralık olarak Sivasspor'a gelen Fatih Aksoy da, "Listeye beni de yazın abilerim. Herkesin küçük,büyük desteklerini bekliyoruz" sözleriyle Mert Hakan'ın çağrısına cevap verdi.

Mert Hakan Yandaş'tan Elazığ'daki depremzedelere destek - Resim : 3

Sivasspor'un eski futbolcusu Erman Kılıç da "Bende varım kardeşim yaz benide depremi en derinden yaşayan biri olarak çok iyi bilirim Allah yardımcıları olsun" sözleriyle Mert Hakan'ın destek çağrısına cevap verdi.

Mert Hakan Yandaş'tan Elazığ'daki depremzedelere destek - Resim : 4

Sivasspor Mert Hakan Yandaş Elazığ depremi Oğulcan Çağlayan