Mert Hakan Yandaş: "Daha iyi oynamamız gerektiğinin farkındayız"

haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Süper Lig Kasımpaşa
Mert Hakan Yandaş: "Daha iyi oynamamız gerektiğinin farkındayız"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçta takımının ilk golünü kaydeden Mert Hakan Yandaş maçın ardından yaptığı açıklamada, "Taraftarımız sezon sonuna kadar dişlerini sıksın. Bu sene olacak gibi hissediyorum gerçekten. Tekrar söylüyorum; Fenerbahçe yıkılmaz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Sarı-lacivertlilerin maçtaki ilk golünü atan Mert Hakan Yandaş, taraftardan destek istedi ve daha iyi oynamaları gerektiğinin farkında olduklarını söyledi.

29 yaşındaki futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Dün son idman bittikten sonra Bonucci ile frikik attık. 'Sana nasıl vurulacağını göstereceğim' dedi. Golden sonra onun yanına gitmek istedim. Çok büyük bir karakter, bize çok yardımcı oluyor. Gol atacağımı hissetmiştim. Çok mutluyum."

Zor bir süreçten çıktım. Taraftarımız büyük bir destek verdiler bize. Fenerbahçe birlikte olduğunda gerçekten çok büyük bir camia. Taraftarımız sezon sonuna kadar dişlerini sıksın. Bu sene olacak gibi hissediyorum gerçekten. Tekrar söylüyorum; Fenerbahçe yıkılmaz.

Daha iyi oynamamız gerektiğinin farkındayız. Hafta içi bununla ilgili çalışmalarımızı yapacağız."