Fenerbahçe 90+6'da hayata döndü

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Kasımpaşa Süper Lig
Fenerbahçe 90+6'da hayata döndü
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'yı 90+6'da Michy Batshuayi'nin attığı golle 2-1 mağlup etti.

Süper Lig'in 27. haftasında şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ile Avrupa kupalarına katılma hedefi olan Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekip de pozisyonlara girse de gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında golü bulan taraf konuk ekip oldu. Kasımpaşa 58. dakikada Jackson Porozo'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe'nin bu gole cevabı gecikmedi. Sarı-lacivertliler 64. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın frikikten attığı golle karşılaşmaya dengeyi getirdi.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'da 2. yarıda oyuna dahil olan Yunus Emre Gedik'in ceza sahası içerisinde topa elle müdahale etmesinin ardından penaltı kazandı.

Kazanılan penaltıda topun başına geçen Batshuayi'nin vuruşunda kaleci Ali Emre Yanar gole geçit vermedi. Seken topu tamamlayan Batshayi skoru 2-1 yaptı ve takımına galibiyeti getirdi.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 70 yaptı ve maç fazlasıyla Galatasaray'ı geride bırakarak liderliğe yükseldi. Kasımpaşa ise 39 puanla 5. sırada yer aldı.

Fenerbahçe ligde gelecek hafta deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek, Kasımpaşa ise sahasında Sivasspor'u konuk edecek.