Mert Günok'tan Milli Takım açıklaması

Beşiktaş Milli Takım
Mert Günok'tan Milli Takım açıklaması

Sergilediği performansla son haftalara damgasını vuran Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok, uzun bir aradan sonra A Milli Takım'a çağrılacağı yönündeki haberlerin sorulması üzerine, "Yeniden orada olmak benim bir onurdur. Milli Takım'a her zaman hazırım." şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarda son haftaların formda ismi Mert Günok, yaptığı kurtarışlarla zorlu deplasmanda alınan 3 puana büyük katkı sağladı.

34 yaşındaki tecrübeli file bekçesi, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Seyir sevki olarak iyi bir maç yoktu ama gol yemeden galip gelmek önemliydi. Bu şekilde devam edeceğiz." dedi.

Milli Takım'a döneceği yönündeki haberlerin sorulması üzerine Mert Günok, "Stefan Kuntz'un takdiri... Bundan önce de birçok kez Milli Takım'da görev aldım. Geçen sene talihsiz bir sakatlık yaşadım. Kendimden vazgeçmedim. Pes etmek lügatimde yok. Milli Takım'a her zaman hazırım. Yeniden orada olmak bir onurdur." diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'LE YENİDEN DOĞDU

Valerien Ismael yönetimindeki ilk 11 haftada şans bulamayan Mert Günok, Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından kaleyi Ersin Destanoğlu'dan devraldı ve geçen süreçteki tüm maçlarda siyah-beyazlı takımın kalesini koruyan isim oldu.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 13 resmi maçta 5 kez kalesini gole kapatan Mert Günok, kalan 8 maçta ise 10 gole engel olamadı.

Mert Günok'un Beşiktaş'la olan sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Mert Günok A Milli Takım