Merih Demiral'dan tepkilere yanıt

İSTANBUL / HABER MERKEZİ
Suudi Arabistan Galatasaray Fenerbahçe
Merih Demiral'dan tepkilere yanıt

Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli forması giyen milli futbolcu Merih Demiral, kendisine yöneltilen tepkilerle ilgili açıklama yaptı.

Riyad'daki Al-Awwal Park'ta düzenlenecek olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali Suudi yetkililerin Atatürk tişörtlerine izin vermemesi sonrası kulüplerin sahaya çıkmama kararıyla iptal edildi. Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli forması giyen milli futbolcu Merih Demiral, kendisine gösterilen tepkilerle ilgili açıklama yaptı.

BİR KULLANICIYA YANIT VERDİ

Merih Demirtal, bir sosyal medya kullanıcısının kendisine yönelik eleştirisine de yanıt verdi. Kaan Ayhan'ın milli maçtaki golünün ardından kendisinin verdiği 'asker selamı' tepkisi hatırlatılan Demiral, "Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun" ifadelerini kullandı.

Dün akşam Al Ahli'nin Al Khaleej ile karşılaştığı maçta 90+12'de sahaya giren Merih, gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'na ise şunları söyledi:

"Olayların yaşandığı anda Al Khaleej’e karşı sahadaydım. Şimdi maçtan çıktım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim."