Mehmet Topal'dan çok önemli Arda Güler uyarısı: Bir an evvel yapılmalı

Mehmet Topal Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Mehmet Topal'dan çok önemli Arda Güler uyarısı: Bir an evvel yapılmalı

Eski futbolcu Mehmet Topal, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'le ilgili çok önemli uyarılarda bulundu. Topal, Arda Güler'in bir an evvel sakatlık psikolojisinden çıkarılması gerektiğini kaydetti.

Habertürk TV'de yayınlanan HT Spor programında Sine Çakır Heyse'nin konuğu olan eski futbolcu Mehmet Topal gündeme dair soruları yanıtlarken Arda Güler'le ilgili çok önemli bir uyarıda bulundu.

İşte Mehmet Topal'ın Arda Güler'le ilgili o sözleri:

"Arda gerçekten bizim göz bebeğimiz. Dünyanın en büyük kulüplerinden birine gitti ve ülkemizi, kendisini en iyi şekilde temsil edeceğini umut ediyorum. Arda'nın şu an antrenmanlarına, yemeklerine, uykusuna ve dinlenmelerine çok dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü bizim dönemimizde de, İspanya dönemimizde antrenmanlar maç temposundan daha ağır geçiyordu. Özellikle Arda'nın çok güçlü olması gerekiyor bir kere. Sahanın içinde çok güçlü olması gerekiyor. Sahanın içinde güçlü olduğu takdirde gerçek performansını gösterecektir. Biraz da bence onu yormamamız gerektiğini düşünüyorum. O sakatlık psikolojisinden çıkarmamız gerekiyor. Bu konuda yardım etmeliyiz ona. Sakatlık yaşamak futbolun içindeki güzel tecrübelerden. Arda da bunlardan bence güzel tecrübeler edinecektir ve oynamaya başladığında da zaten neler yapabileceğini hepimiz göreceğiz. Keyifle izleyeceğimizi düşünüyorum ben."

ARDA GÜLER'İN DE ADAY OLDUĞU GOLDEN BOY'U BELLINGHAM KAZANDI

Avrupa'da top koşturan 21 yaş altı en iyi genç oyuncuya verilen Altın Çocuk (Golden Boy) ödülünü İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen 20 yaşındaki İngiliz futbolcu Jude Bellingham kazandı.

İtalyan spor gazetesi Tuttosport tarafından verilen Altın Çocuk ödülünü kazanan İngiliz futbolcu, ödülünü İtalya'nın Torino kentinde 4 Aralık'ta düzenlenecek törenle alacak.

Bellingham'ın takım arkadaşı 18 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler de 25 aday arasında yer alıyordu.

Avrupa'nın "En Genç Altın Çocuğu" ise İspanyol ekibi Barcelona forması giyen 16 yaşındaki Lamine Yamal seçildi.

İngiliz ekibi Manchester City'nin 23 yaşındaki Norveçli golcüsü Erling Haaland ise "Altın Oyuncu" ödülünü kazandı.

 

Kaynak: Diğer