Mbappe gemileri yaktı, Suudi ekibinden astronomik teklif geldi

Fransa Ligue 1 PSG Transfer
Mbappe gemileri yaktı, Suudi ekibinden astronomik teklif geldi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe krizi yaşanıyor. Fransız oyuncu PSG'nin Japonya'daki hazırlık kampından ayrılırken, Al-Hilal ve Chelsea'nin transfer için devreye girdiği iddia edildi.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'de Kylian Mbappe krizi büyüyor. Yıldız oyuncu Fransız ekibinin Japonya'da düzenlediği kamptan ayrıldı.

Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre; Mbappe'nin kamp kadrosundan çıkarılması üzerine birkaç takım devreye girdi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Hilal astronomik teklif yapmaya hazırlanıyor.

Suudi ekibinin PSG'ye 200 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödeyebileceği, PSG'nin de bu teklifi kabul edebileceği iddia edildi.

Al-Hilal'in 24 yaşındaki oyuncuya da 2 yıllık sözleşme için toplamda 400 milyon euro'yu aşkın bir teklifte bulunacağı ileri sürüldü.

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin de Mbappe'yle ilgilendiği ve Real Madrid'e gitme konusunda kararlı olan yıldız ismi ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

Kaynak: Haber Global TV

Kylian Mbappe Paris Saint Germain fransa ligue 1 La Liga Kylian Mbappe Transferi transfer haberleri psg haberleri Al-Hilal Chelsea Mbappe Transfer