Fenerbahçe İspanyol yıldızın peşinde

Fenerbahçe Transfer İngiltere Premier Lig
Fenerbahçe İspanyol yıldızın peşinde
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe ile ilgili İspanya'dan bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin Wolverhampton'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Adama Traore ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova temsilcisi Zimbru ile yapacağı maçın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

Transfer sezonunda oldukça hareketli günler geçiren ve dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Sarı-lacivertlilerin durmaya niyeti yok.

İspanyol basınından Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Wolverhampton'dan ayrılan Adama Traore ile ilgileniyor.

İspanyol futbolcunun İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton'dan ayrıldıktan sonra kariyerindeki en karmaşık dönemlerden birini yaşadığı belirtildi. 27 yaşındaki oyuncuya La Liga ve Serie A'da bazı takımların talip olduğu fakat henüz bir anlaşmanın olmadığı bildirildi.

Yıldız isim için Türkiye'nin ciddi bir alternatif olabileceği ifadeleri kullanılırken Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında yer almasının bu transferin gerçekleşmesi için ciddi bir artı faktör olduğu vurgulandı.

Kanarya'nın Arda Güler'i Real Madrid'e göndermesinin ardından takımda yeni bir yapılanma içerisine girdiği ve Traore'nin de bu yapılanmanın bir parçası olabileceği belirtildi.

Sağ kanat mevkisinde oynayan oyuncuyla Real Betis, Milan, Napoli ve Roma gibi takımların da ilgilendiği ifade edildi.

Traore geçen sezon Wolverhampton formasıyla tüm kulvarlarda 40 maçta süre alırken 3 gol, 2 asistlik katkı sağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Adama Traore Wolverhampton İngiltere Premier Lig Haberleri