Maxi Gomez, Galatasaray maçıyla Trabzonspor'a veda ediyor

Trabzonspor
Maxi Gomez, Galatasaray maçıyla Trabzonspor'a veda ediyor
DepoPhotos

La Liga ekiplerinden Cadiz ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor'un Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez, Galatasaray maçının ardından takımdan

Süper Lig'in 2. hafta müsabakası olan Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi transfer hareketliliği yaşanıyor.

Serkan Asan'ın Pendikspor'a kiralanmasının ardından Maxi Gomez'in ayrılığı da netleşmeye başladı. Bir süredir takımdan ayrılmak istediğini dile getiren 27 yaşındaki santrfor, İspanya La Liga ekiplerinden Cadiz'e transfer olmaya hazırlanıyor. İspanyol ekibiyle bir süredir devam eden görüşmeler sonucunda Uruguaylı oyuncunun transferi konusunda prensip anlaşmasına varıldı.

SON KEZ SAHAYA ÇIKIYOR

Cadiz'le satın alma opsiyonlu olarak kiralama görüşmeleri yapılan Gomez, bu akşam oynanacak Galatasaray maçında son kez kadroda olacak.

Golcü oyuncu, müsabakanın bitiminde sağlık kontrollerinden geçmek için takımdan ayrılarak İspanya'ya gidecek.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacak olan Uruguaylı golcü, teknik direktör Nenad Bjelica'nın şans vermesi durumunda son kez bordo-mavili formayı giyecek.

MAXI GOMEZ'İN TRABZONSPOR PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon başında Valencia'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satış kârından yüzde 25 pay karşılığında transfer edilen Maxi Gomez, Trabzonspor formasıyla çıktığı 35 maçta 7 gol - 6 asist üretti.

Kaynak: DHA

Trabzonspor Maxi Gomez Galatasaray Cadiz Trabzonspor transfer haberleri