Mauro Icardi'nin menajerinin Madrid'den yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarında endişeye yol açtı

Galatasaray Real Madrid transfer haberleri Mauro Icardi
Mauro Icardi'nin menajerinin Madrid'den yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarında endişeye yol açtı
Fotoğraf: DepoPhotos

Mauro Icardi'nin menajeri Eli Letterio Pino'nun Madrid'den paylaşım yapması Galatasaray taraftarında endişeye yol açtı.

Bir süredir Real Madrid'in Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'yi transfer listesine aldığı iddiaları gündemdeydi.

Oyuncunun menajeri Elio Letterio Pino'nun Instagram'dan yaptığı Madrid paylaşımı ise endişeleri artırdı.

Mauro Icardi'nin menajerinin Madrid'den yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarında endişeye yol açtı - Resim : 1

Fanatik gazetesine konuşan Pino, "Şu an Madrid'deyim. Rel Madrid'in Icardi için bir teklifi yok. Resmi ya da resmi olmayan bir teklif yapmadılar henüz. Ancak Real Madrid yetkilileriyle konuşuyoruz" dedi.

Pino'nun açıklamaları Galatasaray taraftarlarını üzerken Icardi'nin menajeri sözlerine şöyle devam etti: "Pazartesi günü Erden Timur'la görüşmek için İstanbul'a geleceğim. Çarşamba günü Manchester United ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını izleyip, perşembe günü de İstanbul'dan ayrılacağım. Elbette Mauro ile de görüşeceğiz. Şu an için başka bir şey söyleyemem."

Geçen sezon Sarı-Kırmızılı formayı giydiği andan itibaren Galatasaray taraftarının büyük hayranlığını kazanan Mauro Icardi geçen sezon 26 maçta 23 gol atmış 8 asist yapmıştı. Bu sezon ise 20 maçta 18 gole direkt katkı verdi.

Gündeme gelen iddialarda Real Madrid'in Icardi için Galatasaray'a 15 milyon euro teklif edeceği öne sürülmüştü. Ancak ne Galatasaray ne de Real Madrid tarafından bu iddiayı destekleyen herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Kaynak: Haber Global TV