Kenan Yıldız Inter maçında sahada olabilir!

Kenan Yıldız Inter Juventus futbol İtalya Serie A
Kenan Yıldız Inter maçında sahada olabilir!
Fotoğraf: DepoPhotos

İtalya Serie A'da gözler Inter ile Juventus arasında oynanacak dev maçta. İlk iki sırayı paylaşan ekiplerin mücadelesinde Kenan Yıldız sürprizi yaşanabilir.

İtalyan spor basının gündeminde iki konu var. Zirveyi ilgilendiren Inter-Juventus maçı ve Milli futbolcu Kenan Yıldız.

Milli aranın tamamlanmasının ardından gözler yeniden kulüp futboluna odaklandı.

İtalya Serie A'da gerilimi yüksek maçta ligin zirvesindeki iki takım Juventus ve Inter pazar günü karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 2 puan fark bulunuyor. Avantaj Inter'de olsa da Juventus alacağı bir galibiyetle liderliği ele geçirebilir.

Maçın favorisi daha güçlü bir kadroya sahip olan Inter gibi görünse de Juventus ev sahibi olma avantajına sahip.

Torino ekibinde gözler Massimiliano Allegri'de. Sahaya çıkacak 11'le ilgili İtalyan basınında farklı farklı haberler çıkıyor. En çok konuşulan olasılık ise Kenan Yıldız'ın sürpriz bir şekilde ilk 11'de olabileceği.

2005 Almanya doğumlu Türk yıldız, Montella yönetimindeki Türkiye A Milli Futbol takımıyla Almanya ve Galler maçlarında yıldızlaştı. Hızı, tekniği ve bitiriciyle akıllara Juventus efsanesi Del Piero'yu getirdi.

Allegri'nin Kenan Yıldız'ı milli takımda parlamadan önce keşfedip A takıma aldığını hepimiz biliyoruz. Ancak şu ana kadar ona sadece 36 dakika süre verdi. Kenan ise nasıl büyük bir teknik direktörle çalıştığının farkında ve ondan bir şeyler öğrenebilmek için kendisinden istenen her şeyi yapıyor. Yükselen performansı da bunun göstergesi.

İtalyan basını hal böyleyken Kenan Yıldız'ın ilk 11'de ya da sonradan oyuna dahil olarak Inter'le yapılacak kritik maçın kaderine etki edebileceği olasılığından bahsediyor.

JUVENTUS, BAYERN'İ BÖYLE KANDIRMIŞ

Öte yandan İtalyanlar, Kenan Yıldız'ı Bayern Münih'ten transfer eden Juventus'un o sıralarda bu tranfseri nasıl gizli tutmaya başardığını da konuşuyor. Şu an Granada'da görev yapan Matteo Tognozzi tarafından keşfedilip Juventus'a getirilen Kenan'ın transferi sırasında Bayern Münih, De Ligt için Juventus ile görüşüyordu. 70 milyon euro'ya tamamlanan bu transferi engelleyebileceği gerekçesiyle Juve yetkilileri Kenan Yıldız'ı süreç boyunca gizledi. De Ligt transferi gerçekleştikten sonra Kenan Yıldız'a imza attırdı.

Kaynak: Haber Global TV