Mauro Icardi'den transfer açıklaması: Galatasaray'da kalacak mı?

Galatasaray
Mauro Icardi'den transfer açıklaması: Galatasaray'da kalacak mı?

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da takıma en çok katkı sağlayan isimlerin başında gelen Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı sorusuna, "Başka kulüple kontratım var. Konuşulması gereken çok şey var. Galatasaray'ı çok seviyorum" yanıtını verdi.

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, bitime 2 hafta kala 23. şampiyonluğunu ilan etti.

Sarı-kırmızılılarda karşılaşmayı 2 golle tamamlayan Arjantinli golcü Mauro Icardi, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

30 yaşındaki golcü futbolcu, kendisine yöneltilen "Gelecek sezon da 'Aşkın olayım' şarkısını duyacak mıyız? Burada kalacak mısın?" sorusuna, Önümüzde Fenerbahçe derbisi var, onu kazanmamız gerekiyor. Sonra tatile gideceğim. Sonra bakacağız. PSG ile devam eden bir kontratım var. Konuşulması gereken çok şey var. Galatasaray'ı çok seviyorum... Taraftara da teşekkürler, bana çok destek oldular. Nerde görseler çok sıcak davrandılar. Onları mutlu edebildiysem ben de çok mutluyum. Hadi hep birlikte kutlayalım." yanıtını verdi.

25 MAÇTA 30 GOLLÜK KATKI SAĞLADI

Galatasaray formasıyla bu akşam 25. maçına çıkan Mauro Icardi, attığı 22 golün yanı sıra 8 de asist üreterek toplamda 30 gollük katkı sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Mauro Icardi Galatasaray transfer haberleri