Mauro Icardi Şampiyonlar Ligi'nde 15 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi

Galatasaray Mauro Icardi Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi
Mauro Icardi Şampiyonlar Ligi'nde 15 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi
FOTOĞRAF: AA

Bayern Münih karşısında iğne tedavisiyle sahaya çıkan ve maçın 30. dakikasında gol sevinci yaşayan Mauro Icardi, Devler Ligi'nde Samuel Eto'o'nun ardından bir ilki gerçekleştirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'nun 3. haftasında sahasında grubun iddialı ekibi Bayern Münih ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın başlangıç düdüğünden itibaren rakibine inanılmaz bir baskı uygulayan ve pek çok net gol fırsatına giren sarı-kırmızılılarda, karşılaşmanın 30. dakikasında Mauro Icardi sahne aldı.

30. dakikada topun başına geçen Arjantinli golcü, Panenka penaltısıyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve karşılaşmada skoru 1-1'e getirdi.

OPTA verilerine göre; Mauro Icardi bu golle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 15 yıl aradan sonra bir ilki gerçekleştirdi. 30 yaşındaki futbolcu Samuel Eto'o'dan (2008/09) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda hem Manchester United hem de Bayern Münih filelerini havalandıran ilk santrfor olarak kayıtlara geçti.

G.SARAY'DAN BAYERN KARŞISINDA REKOR

Karşılaşmanın ilk yarısında tabir-i caizse Bayern Münih savunmasına korku dolu anlar yaşatan Galatasaray, 2003/04'ten bu yana bir Devler Ligi maçının ilk yarısında Bavyera ekibinin kalesine en fazla şut çeken takım oldu.

Cimbom, karşılaşmanın ilk yarısında 4'ü isabetli olmak üzere toplamda 16 şut çekti. Bavyera ekibi ise ilk yarıda yalnızca 3 şut atabildi.

Kaynak: Haber Global TV

Mauro Icardi Galatasaray Bayern Münih Galatasaray Bayern Münih maçı UEFA Şampiyonlar Ligi