Icardi'den büyük fedakarlık! İğneyle sahaya çıktı, golünü attı

Mauro Icardi Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş
Icardi'den büyük fedakarlık! İğneyle sahaya çıktı, golünü attı
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i konuk ettiği karşılaşmaya iğneyle sahaya çıkarak büyük bir fedakarlık yapan Mauro Icardi, maçın 30. dakikasında kullandığı penaltı vuruşuyla skoru 1-1'e getiren golü kaydetti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray A Grubu üçüncü haftasında Almanya'nın Bayern Münih ekibini konuk etti. Sarı-kırmızılılarda, maç öncesinde oynayıp oynamayacağı merakla beklenen yıldız futbolcu Mauro Icardi, maça ilk 11'de başladı.

Galatasaray'ın Süper Lig'de 21 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş ile oynadığı derbide sakatlanan Arjantinli golcü, bu önemli karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı.

Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi, iğne tedavisiyle Bayern Münih karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

Karşılaşmaya iğneyle çıkan Mauro Icardi, karşılaşmanın 30. dakikasında penaltıdan attığı golle maçta durumu 1-1'e getirdi.

KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK

Cimbom, son maçına göre kadroda tek değişiklikle Bayern Münih karşısına çıktı.
Okan Buruk, Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri derbi maçında görev alan oyunculardan Angelino'yu yedeğe çekerken, Bayern Münih karşısında bu futbolcunun yerine Kazımcan Karataş'ı görevlendirdi.

Galatasaray maça, Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ilk 11'i ile başladı.

Takımın yedek kulübesinde ise Angelino'nun yanı sıra Günay Güvenç, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele ve Cedric Bakambu oturdu.

HAKIM ZIYECH KADRODA

Galatasaray'da sakatlığı düzelen Hakim Ziyech, Bayern Münih maçının kadrosunda yer aldı.
Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir ile oynanan maçtan sonra sakatlanan Faslı futbolcu, 5 resmi maç aranın ardından kadroya girdi.

Ziyech, Bayern Münih maçında yedek kulübesinde forma bekledi.

RAMS PARK KAPALI GİŞE

Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının Bayern Münih ile oynadığı maça yoğun ilgi gösterdi.
RAMS Stadı'nı tamamen dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

BAKAN BAK DA MAÇI STATTA TAKİP ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da karşılaşmayı statta izledi. Bakan Bak, müsabakayı protokol tribününde takip etti.

Kaynak: AA

Mauro Icardi Galatasaray Bayern Münih Galatasaray Bayern Münih maçı UEFA Şampiyonlar Ligi