Mauro Icardi rekor için sahaya çıkıyor

Galatasaray Süper Lig Başakşehir Mauro Icardi
Mauro Icardi rekor için sahaya çıkıyor
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bu akşam deplasmanda oynayacakları Başakşehir karşılaşmasında gol atması durumunda Burak Yılmaz'ın 12 yıllık rekorunun tek sahibi olacak.

Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, sarı-kırmızılıların bu akşam deplasmanda Başakşehir ile yapacağı karşılaşmada rekor için sahaya çıkacak.

İlk 11'de çıktığı son 11 Süper Lig müsabakasında fileleri havalandırmayı başaran Arjantinli golcü, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor formasıyla kırdığı rekoru egale etmeyi başarmıştı.

30 yaşındaki forvet, bu akşam saat 20.00'de oynanacak Başakşehir maçında da gol atması durumunda seriyi 12 karşılaşmaya çıkaracak ve Burak Yılmaz'ın 2011 yılında kırdığı rekorun yeni sahibi olacak.

Başarılı golcü ligde ilk 11'de sahaya çıktığı maçlarda sırayla Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK ve Samsunspor'a karşı üst üste 11 maçta toplam 18 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturma başarısı göstermişti.

Icardi bu sezon şu ana kadar 9 karşılaşmada sahaya çıkarken 8 gol, 1 asistlik performansıyla takımının sezona iyi başlamasının ana aktörlerinden birisi olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Başakşehir-Galatasaray maçı Mauro Icardi Mauro Icardi Rekor Süper Lig Burak Yılmaz