Mauro Icardi ocak ayında ayrılıyor mu? Mauricio Gallardo 'Bekleyeceğiz' diyerek duyurdu!

River Plate Mauro Icardi Galatasaray transfer
Mauro Icardi ocak ayında ayrılıyor mu? Mauricio Gallardo 'Bekleyeceğiz' diyerek duyurdu!

Arjantin'de Mauro Icardi fırtınası yaşanıyor. River Plate'in Teknik Direktörü Marcelo Gallardo'nun Galatasaray'dan Mauro Icardi'yi ocak ayında takıma transfer etmek istediği iddia edildi.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre yazın yapılan FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda yer alacak olan River Plate, bu turnuva için ocak ayında kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Birinci sınıf futbolcu arayışında olan Arjantin ekibinde Teknik Direktör Marcelo Gallardo'nun devreye gireceği Mauro Icardi'yi ocak ayında River'a getirmeye çalışacağı belirtildi.

Libertadores Kupası'nı da kazanmak isteyen River'ın çok güçlü bir kadro kurmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Radio Continental'de konuşan gazeteci Hernan Castillo, Mauro Icardi'nin ocak ayında River Plate'e gelebileceğini söyledi. Castillo, Gallardo'nun "Ocak ayına kadar beklememiz gerekiyor" dediğini de aktardı. 

Mauro Icardi Galatasaray formasıyla 79 maçta 56 gol 21 asistlik harika bir performans sergiledi. Sözleşmesi Haziran 2026'da sona eriyor. Eğer River, Mauro'yu kadrosuna katmak isterse bonservis ücreti ödemesi gerekecek.

Milli arada Arjantin'e giden Icardi, River Plate'in stadı Monumental'in fotoğraflarını paylaşmış daha sonra bu kulübün tesislerinde Maxi Lopez'in oğlunun maçını seyretmişti. 

Öte yandan Iglesia en Directo'nun haberine göre River'ın yanı sıra Boca Juniors ve Flamengo da Icardi'yle ilgileniyor. Üç kulüp de FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda yer alacak.