Mauro Icardi Beşiktaş maçında yeni bir rekor kırdı

Galatasaray Beşiktaş Süper Lig Mauro Icardi
Mauro Icardi Beşiktaş maçında yeni bir rekor kırdı
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'ın Beşiktaş ile karşılaştığı maçın 26. dakikasında gol sevinci yaşayan sarı-kırmızılıların golcü ismi Mauro Icardi derbilerdeki gol sayısını 9'a yükselterek, rekorun önceki sahibi Gheorghe Hagi'yi geride bıraktı.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş Rams Park'ta karşı karşıya geldi.

Galatasaray'da kaydettiği gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen ve rekorların altına imzasını atan Mauro Icardi, Beşiktaş karşısında da gollerine devam etti.

Arjantinli golcü, derbi maçlarında gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor.

Geldiği günden bu yana derbi maçlarında attığı gollerle dikkat çeken Arjantinli yıldız yine ağları sarstı. Beşiktaş maçının 26. dakikasında topu ağlarla buluşturan 30 yaşındaki forvet derbilerdeki gol sayısını 9'a yükseltti.

HAGI'YI GERİDE BIRAKTI

Derbilerde 9 kez gol sevinci yaşayan Icardi 8 golü bulunan sarı-kırmızılıların efsanevi ismi Gheorghe Hagi'yi geride bıraktı.

Mauro Icardi, bu sezon Süper Lig'de Ankaragücü ve Kayserispor maçları haricinde karşılaştığı her takıma karşı gol sevinci yaşadı. Trabzonspor ve Gaziantep FK'ya karşı 2 gol kaydeden Icardi; Samsun, Başakşehir, İstanbulspor ve Antalya maçlarında 1 gol attı.

Arjantinli Mauro Icardi, böylelikle Galatasaray formasıyla derbilerde en çok gol atan (9) yabancı futbolcu oldu.

ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ'NDEKİ 300. MAÇ

Galatasaray, Beşiktaş derbisiyle Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki 300. resmi maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı ekip, 15 Ocak 2011'de Hollanda temsilcisi Ajax ile yapılan özel maçla açılan statta şu ana kadar 299 karşılaşma oynadı.

Galatasaray, şu anki ismi RAMS Park olan statta oynadığı 299 resmi maçta 193 galibiyet, 61 beraberlik ve 45 mağlubiyet yaşadı.

Sarı-kırmızılı takım, bu statta attığı 629 gole karşılık kalesinde 293 gol gördü.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Mauro Icardi Mauro Icardi Haberleri Mauro Icardi Rekor Gheorghe Hagi