Dev derbi öncesinde Filistin için saygı duruşunda bulunuldu

Galatasaray Beşiktaş Süper Lig Filistin
Dev derbi öncesinde Filistin için saygı duruşunda bulunuldu
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği derbi mücadelesi öncesinde Filistin'de hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldiği, dev derbi maçının öncesinde Filistin’de hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı.

İki takım oyuncuları yeşil sahaya siyah bant ile çıktı. Müsabakanın başlama düdüğü öncesi Galatasaray ve Beşiktaşlı futbolcular ‘Gazze’de yapılan zulmü kınıyoruz’ yazılı pankart ile zemine bir arada çıktı. Ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

TFF, Filistin'de hayatını kaybedenler için maç öncesi saygı duruşunda bulunulacağı ve siyah bant ile sahaya çıkılacağını geçtiğimiz hafta içinde duyurmuştu.

OKAN BURUK'TAN 3 DEĞİŞİKLİK

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları Antalyaspor maçının 11’ine göre derbide 3 değişiklik yaptı.

Buruk, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele ve Barış Alper Yılmaz’ın yerine, Angelino, Kaan Ayhan ve Tete’ye görev verdi. Faslı futbolcu Hakim Ziyech ise kadroda yer almadı.

100. YILA ÖZEL FORMA

Galatasaray, Beşiktaş derbisinde yeni formasını ilk kez kullandı. Sarı-kırmızılılar, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırladığı yeni sezon 3. formasıyla sahaya çıktı.

TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU

Rams Park'ta oynanan maçlarda takımını yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarı, Beşiktaş karşılaşmasında da tribünleri tamamen doldurdu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, dev maç öncesinde tezahüratlarla takımlarını maça hazırladı ve destek verdi.

Kaynak: İHA

Galatasaray Beşiktaş Galatasaray-Beşiktaş derbisi Süper Lig Galatasaray - Beşiktaş maçı filistin İsrail