"Marc Bartra Trabzonspor'un teklifini reddetti" iddiası

Trabzonspor
"Marc Bartra Trabzonspor'un teklifini reddetti" iddiası

İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen Marc Bartra'nın Trabzonspor'dan gelen teklifi redderek takımda kalmaya karar verdiği iddia edildi.

Football Espana'nın Relevo'dan aktardığı habere göre; Trabzonspor'un bir süredir kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu İspanyol stoper Marc Bartra, bordo-mavili kulübün kendisine yaptığı teklifi reddetti.

Real Betis'le yaklaşık 5 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşmaya varan Trabzonspor'un, Bartra'ya da Real Betis'te kazandığı net maaşın yaklaşık 2 katını teklif ettiği ancak oyuncunun Sevilla şehrinden ayrılmak istemediği için teklifi reddederek Real Betis'te kalmaya karar verdiği aktarıldı.

MARC BARTRA'NIN KARİYERİ

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Marc Bartra, 2016/2017 sezonu devre arasında 8 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a, 2017/18 sezonu devre arasında ise 10 milyon Euro karşılığında Real Betis'e transfer oldu.

Kulüp düzeyinde bugüne dek 300 maça çıkan Bartra, 18 gol atıp 13 de asist üretti.

İspanya A Milli Takımı'yla da 14 maça çıkan 31 yaşındaki tecrübeli savunmacı, stoper bölgesinin yanı sıra sağ bekte de görev yapabiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Marc Bartra Real Betis Trabzonspor transfer haberleri