Manoel Messias Trabzonspor'a doğru!

Trabzonspor
Manoel Messias Trabzonspor'a doğru!

Brezilya Serie B ekiplerinden Cruzeiro forması giyen Manoel Messias'ın Trabzonspor'la anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Haber Global - Dış Haberler

Brezilya medyasında çıkan haberlere göre, Trabzonspor, Cruzeiro'nun 30 yaşındaki stoperi Manoel Messias için oyuncunun menajeri aracılığıyla kiralama teklifinde bulundu.

Transferin gerçekleşmesi durumunda bordo-mavililerin sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğü Manoel için Cruzeiro'ya herhangi bir bedel ödemeyeceği, yalnızca oyuncunun maaşını karşılayacağı belirtildi.

Geçtiğimiz ay 98 yıllık kulüp tarihinde ilk kez küme düşen Cruzeiro'nun bütçede yer açmak için Manoel'in ayrılığına sıcak baktığı ve Trabzonspor'un sözlü teklifini prensipte kabul ettiği, teklifin resmileşmesi durumunda deneyimli savunmacının yıl sonunda bitecek sözleşmesini uzatarak Trabzonspor'a kiralayacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz sezonu Corinthians'ta kiralık olarak geçiren Manoel, 38 lig maçının 31'inde forma giydi. Corinthians, 20 takımlı ligin en az gol yiyen 5. takımı oldu.

Manoel üç sezon önce Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, o dönem siyah-beyazlıların yaptığı 4 milyon Euro'luk teklif Cruzeiro tarafından düşük bulunarak reddedilmişti.

Trabzonspor Manoel Messias Cruzeiro Manoel Trabzonspor Trabzonspor transfer haberleri