Manisa FK'de Osman Özköylü dönemi kısa sürdü

Manisa TFF 1. Lig
Manisa FK'de Osman Özköylü dönemi kısa sürdü
FOTOĞRAF: İHA

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'nde teknik direktör Osman Özköylü ve idari direktör Nderim Nexhipi'yle yolların ayrıldığı açıklandı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'de teknik direktör Osman Özköylü ve idari direktör Nderim Nexhipi ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Özköylü ve Nexhipi ile sözleşmelerin feshi konusunda karşılıklı anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Osman Özköylü ve Nderim Nexhipi'ye kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Osman Özköylü ile TFF 1. Lig'de 8 maça çıkan Manisa FK, 3 beraberlik ve 1 galibiyet almış, 4 maçta da yenilmişti.

LİGİN EN SKORER TAKIM EYÜPSPOR

TFF 1. Lig'in ilk devresinde 46 gole ulaşan Eyüpspor, en skorer takım, rakip ağları 12 kez havalandıran aynı takımdan Ahmed Kutucu da en golcü futbolcu oldu.

Ligin ilk yarısındaki 153 müsabakada 372 gol atılırken maç başına gol ortalaması 2,43, hafta başına düşen gol sayısı da 21,9 olarak gerçekleşti.

Eyüpspor, attığı 46 golle en skorer takım unvanını aldı. İstanbul ekibini 30 golle Çorum FK ve 29 golle Kocaelispor izledi. Altay ise 10 golle en az skor üreten ekip olarak dikkati çekti.

İlk yarıda en fazla gol yiyen ekip, rakiplerinin 36 kez skor üretmesini engelleyemeyen Altay oldu. Bu ekibi 29’ar golle Giresunspor ile Tuzlaspor izledi.

Göztepe, 12 gol yiyerek en iyi savunma performansına imza attı.

Kaynak: AA