Altay'da 7 oyuncu alacakları nedeniyle kulübe ihtar çekti

Altay TFF 1. Lig
Altay'da 7 oyuncu alacakları nedeniyle kulübe ihtar çekti
FOTOĞRAF: DHA

TFF 1. Lig'deki uzun haftalar süren galibiyet hasretine son veren ve çıktığı son 3 maçta 2 galibiyet alan Altay'a 7 futbolcusunun alacakları nedeniyle ihtarname gönderdiği öğrenildi.

TFF 1. Lig'de teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde ilk yarının son 2 maçında Adanaspor ve Keçiörengücü'nü yenerek devreye son sırada ancak moralli giren Altay'da 7 futbolcunun kulübe ihtarname gönderdiği öğrenildi.

Kulüpten alacakları olan isimlerden Marco Paixao, Ceyhun Gülselam, Tolga Ünlü, Özgür Özkaya, Sefa Özdemir, Salih Sarıkaya ve Ozan Evrim Özenç'in kısa süre içerisinde ödemeleri yapılmaması halinde serbest kalma hakkı kazanacağı belirtildi. 

'VEFA KAMPANYASI' DÜZENLENMESİ GÜNDEMDE

Transfer yasağı bulunan Altay'da kadroyu korumak isteyen yönetim futbolculara acil ödeme yapmak için kaynak arayışlarını sıklaştırdı. Kurmaylar önümüzdeki günlerde vefa kampanyası düzenleyip camiadan destek almayı planlıyor.

İzmir temsilcisinde bir süre önce kulübe ihtarname gönderen oyunculardan sol bek Özgür ve ön libero Ceyhun'un isimleri 3'üncü Lig'de şampiyonluk yarışı veren Karşıyaka ile santrfor Paixao'nun ismi ise 1'inci Lig ekibi Şanlıurfaspor'la anılıyordu.

ALTAY, YUSUF ŞİMŞEK İLE BAMBAŞKA

Serkan Afacan ile çıkılan 2 maçta da istenilen sonuçlar alınamayınca 51 yaşındaki teknik adamla da yollar ayrılıp siyah-beyazlı takımın başına Yusuf Şimşek getirildi.

Şimşek’ten önce 4 farklı teknik adamla çalışan Altay, Serkan Afacan ve Djilali Bahloul yönetiminde puan almayı başaramazken, Tuna Üzümcü ile 3, Özkan Kılıç’la ise 2 puan kazanmayı başardı. Yusuf Şimşek ise çıktığı 3 maçta 6 puan elde ederek bu 4 teknik adamın topladığı puanları şimdiden geçmeyi başardı.

Öte yandan 3 puanı silinen Altay, 8 puanla 18. sırada yer alıyor.

Kaynak: DHA