Manchester United Old Trafford'da dağıldı

İngiltere Premier Lig Manchester United UEFA Şampiyonlar Ligi
Manchester United Old Trafford'da dağıldı
FOTOĞRAF: Reuters

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alan Manchester United kendi evinde karşı karşıya geldiği Bournemouth'a 3-0 mağlup oldu.

İngiltere Premier Lig'de 16. hafta mücadelesinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta bulunan Manchester United ile Bournemouth kozlarını paylaştı.

Old Trafford'da oynanan mücadelede Manchester United Bournemouth'a 3-0 mağlup oldu.

Bournemouth'a Manchester United karşısında galibiyeti getiren golleri 5'te Dominic Solanke, 68'de Philip Billing ve 73'te Marcos Senesi kaydetti.

Kırmızı Şeytanlar bu sonuçla 27 puanda kaldı ve 6. sırada yer aldı, puanını 19'a çıkaran Bournemouth ise 13. sıraya yükseldi.

Premier Lig'in 17. haftasında Manchester United deplasmanda ezeli rakibi Liverpool ile mücadele edecek, Bournemouth ise sahasında Luton Town'ı konuk edecek.

BOURNEMOUTH'TAN SÜRPRİZ TEZAHÜRAT

Deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan ve maçı Old Trafford'da takip eden Bournemouth tribünlerinden Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag için sürpriz bir tezahürat yapıldı.

Bournemouth tribünleri Hollandalı teknik adam için "Yarın sabah seni kovacaklar" şeklinde tezahüratta bulundu.

BAYERN MÜNİH'LE KARŞILAŞACAK

Manchester United, Devler Ligi A Grubu'nun 6. haftasında grubu lider bitirmeyi garantileyen Bayern Münih'le mücadele edecek.

Gruptan çıkmak isteyen Kırmızı Şeytanlar, 12 Aralık Salı günü Old Trafford'da oynanacak karşılaşmada mutlak surette kazanmak zorunda.

İngiltere Premier Lig'de günün diğer sonuçları:

Crystal Palace-Liverpool: 1-2
Sheffield United-Brentford: 1-0
Brighton Hove Albion-Burnley: 1-1
Wolverhampton-Nottingham Forest: 1-1

Kaynak: Haber Global TV