Bayern Münih, Eintracht Frankfurt karşısında hezimete uğradı

Almanya Bundesliga Bayern Münih
Bayern Münih, Eintracht Frankfurt karşısında hezimete uğradı
FOTOĞRAF: Reuters

Almanya Bundesliga'nın 13. haftasında Eintracht Frankfurt kendi sahasında konuk ettiği ligin güçlü ekibi Bayern Münih'i 5-1'lik skorla mağlup ederek ses getiren bir galibiyete imza attı.

Almanya Bundesliga'nın 13. hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt ile Bayern Münih karşı karşıya geldi.

Deutsche Bank Park'ta oynanan mücadelede Eintracht Frakfturt güçlü rakibi karşısında sansasyonel bir skora imza atarak karşılaşmada 5-1 galip ayrıldı.

Eintracht Frankfurt'a galibiyeti getiren golleri Eric Dina (2), Omar Marmoush, Hugo Larsson ve Ansgar Knauff kaydetti. Bayern Münih'in tek sayısı ise Joshua Kimmich'ten geldi.

Ligde bu sezonki ilk yenilgini alan Bavyera temsilcisi 32 puanda kaldı ve 2. sırada yer aldı, Eintracht Frankfurt ise puanını 21'e yükselterek 7. sıraya tırmandı.

Bayern Münih, Bundesliga'nın 14. haftasında kendi sahasında ligin iddialı ekiplerinden Stuttgart ile karşılaşacak, Eintracht Frankfurt ise deplasmanda lig lideri Bayer Leverkusen ile mücadele edecek.

BORUSSIA DORTMUND'UN KAN KAYBI SÜRÜYOR

Bundesliga'da bugün oynanan bir diğer önemli maçta ise Borussia Dortmund ile RB Leipzig karşı karşıya geldi.

Signal Iduna Park'ta oynanan ve adeta bir gol düellosu şeklinde geçen maçta gülen taraf 3-2'lik skorla RB Leipzig oldu.

Leipzig'e galibiyeti getiren golleri Ramy Bensebaini (Kendi kalesine), Christoph Baumgartner ve Yussuf Poulsen kaydetti. Borussia Dortmund'un golleri ise Niklas Süle ve Niclas Füllkrug'dan geldi.

Son 6 maçta sadece bir kez galip gelebilen Borussia Dortmund 25 puanla 5. sırada kaldı, puanını 29 yapan RB Leipzig ise 4. basamakta bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV