Manchester United Kopenhag'ı tek golle devirdi

Manchester United UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Bayern Münih
Manchester United Kopenhag'ı tek golle devirdi
FOTOĞRAF: Reuters

Devler Ligi'nde Galatasaray'ın da bulunduğu A Grubu'nun diğer karşılaşmasında Manchester United, Kopenhag'ı 1-0 mağlup ederek gruptaki ilk puanlarını aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nda oynanan gecenin diğer mücadelesinde Manchester United ile Kopenhag karşılaştı.

Galatasaray karşısında aldığı yenilgiyi telafi etmek isteyen Kırmızı Şeytanlar, Old Trafford'da oynanan karşılaşmayı 72'de savunma oyuncusu Harry Maguire'ın kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın duraklama dakikalarında Danimarka ekibi, Jordan Larsson'un kullandığı penaltı atışından yararlanamadı ve puanla dönme fırsatını da tepmiş oldu.

Manchester United'da kariyerini sürdüren milli kaleci Altay Bayındır ise karşılaşmada forma şansı bulamadı.

Gruptaki ilk galibiyetini elde eden İngiliz temsilcisi puanını 3'e çıkararak grupta 3. sıraya yükseldi, henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Kopenhag ise topladığı 1 puanla grupta son sırada yer aldı.

Devler Ligi'nin 4. haftasında A Grubu'nda 8 Kasım Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarda Kopenhag evinde Manchester United'ı konuk edecek. Temsilcimiz Galatasaray ise deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haber Global TV

Manchester United' UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray Bayern Münih