Manchester United efsanesinden Altay Bayındır'ı şoke eden yanıt!

Manchester United futbol Süper Lig
Manchester United efsanesinden Altay Bayındır'ı şoke eden yanıt!

Manchester United'ın efsane kalecisi Edwin van der Sar'ın kendisini onore eden milli kaleci Altay Bayındır'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

Manchester United'ın sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı milli kaleci Altay Bayındır, İngiliz ekibinin resmi sitesine özel açıklamalarda bulundu.

Manchester United tarihinin ilk Türk futbolcusu olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Altay, İngiltere'ye adaptasyon süreciyle ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"Benim için biraz farklı bir tecrübe oldu. Özellikle denediğim İngiliz yemeklerini çok beğendim. Türk yemeklerinden biraz farklı olduğunu söyleyebilirim. Manchester ve İngiltere'nin kültürü hakkında çok şey öğrenmeye çalışıyorum. Dışarıya çıktığım zaman beni gören herkes gülümsüyor ve pozitif olarak davranış gösteriyor. Bunlar benim için güzel şeyler"

"FAVORİM VAN DER SAR" DEDİ, ALDIĞI YANITLA ŞOKE OLDU!

Manchester United'da forma giyen kalecilerden favorisinin Edwin Van Der Sar olduğunu söyleyen Altay, "Çocukken çok fazla Manchester United maçı izledim, favori kalecim olarak Edwin Van Der Sar'ın ismini söyleyebilirim. Kendisi bir efsane" ifadelerini kullandı.

Manchester United sosyal medya hesabından paylaşılan videoda etiketlenen Hollandalı efsane kaleci, "Merhaba Altay, yakında Manchester'da görüşeceğiz ve kalecilik hakkında sohbet edeceğiz. Ama benim halâ favorim bildiğin üzere Andre (Onana)!" yanıtını verdi.

Avrupa'daki transferin son gününde (1 Eylül) 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, aradan geçen yaklaşık 3 aylık süreçte henüz forma şansı bulamadı.

Altay Bayındır Edwin Van der Sar

EDWIN VAN DER SAR'IN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerinde Ajax, Fulham, Juventus ve Manchester United gibi önemli takımların formalarını giyen efsane kaleci; Ajax ile 300'ün, Manchester United ile 250'nin üzerinde maça çıkmış ve bu takımlarla 2 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Kupası, 4 Premier Lig, 4 Hollanda Eredivisie şampiyonluğu yaşamıştı.

Edwin van der Sar, 2011 yılında 41 yaşındayken Manchester United formasıyla futbola veda etmişti.

Kaynak: Haber Global TV