Weghorst için Manchester United iddiası

Beşiktaş Manchester United
Weghorst için Manchester United iddiası

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Hollandalı golcü Wout Weghorst'un transferi için devreye girdiği iddia edildi.

Manchester United, Weghorst için devreye girdi.

Foot Mercato'nun özel haberine göre; Cristiano Ronaldo ayrılığının ardından kadrosunu bir santrforla güçlendirmek isteyen Manchester United, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Burnley'de bulunan Wout Weghorst'u kadrosuna katma konusunda önemli aşama katetti.

Manchester United teknik direktörü Erik Ten Hag'ın çok beğendiği belirtilen Hollandalı golcünün transferi için ısrarcı olduğu, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise, sezon sonuna kadar kısa vadeli bir seçenek arayan 'Kırmızı Şeytanlar'da ibrenin Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar'a çevrileceği belirtildi.

Weghorst Manchester United Beşiktaş Foot Mercato

AYRILIK İDDİALARINI MENAJERİ YALANLADI

Weghorst'un bu akşam Kasımpaşa'ya attığı gol sonrası, Beşiktaş armasını göstererek yaptığı gol sevinci ayrılacağı şeklinde yorumlanmış, menajeri ise bu iddiayı yalanlamıştı.

SATIN ALMA OPSİYONU 10 MİLYON EURO

30 yaşındaki golcünün Beşiktaş'taki şarta bağlı satın alma maddesi 10 milyon Euro.
Siyah-beyazlılar, Burnley'nin Premier Lig'e çıkamaması halinde bu opsiyonu kullanabilecek. İngiliz temsilcisinin Premier Lig'e çıkması durumunda ise bu opsiyon geçersiz olacak.

WEGHORST'UN SÜPER LİG PERFORMANSI

Weghorst, Beşiktaş formasıyla şimdiye dek Süper Lig'de çıktığı 16 maçta 12 gole doğrudan katkı (8 gol - 4 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Manchester United' Beşiktaş Wout Weghorst Beşiktaş transfer haberleri