Beşiktaş tribünlerinden Ozan Tufan protestosu

Beşiktaş Hull City
Beşiktaş tribünlerinden Ozan Tufan protestosu

Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş'ta taraftarlar karşılaşma öncesi siyah-beyazlı kulübün transfer gündemindeki Ozan Tufan ile ilgili protestolarda bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 18. hafta maçında Kasımpaşa'yı konuk etti.

Vodafone Park'taki karşılaşma öncesinde tribündeki taraftalar, siyah-beyazlı takımın transfer gündemindeki Ozan Tufan aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Stadyumu dolduran Beşiktaş taraftarı "Ozan Tufan’ı istemiyoruz" şeklinde tezahürat yaptı.

ŞENOL GÜNEŞ "BEĞENİYORUZ", CEYHUN KAZANCI "İSTİYORUZ" DEMİŞTİ

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından Ozan Tufan için "Beğendiğimiz bir oyuncu" demiş, sonra siyah-beyazlı kulübün Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ise, "Hocamız Ozan Tufan'ı Bursaspor'dayken de istemişti, fakat o dönemde alamamıştık. Şenol Güneş'in futbol aklı, Beşiktaş'ın aklı. Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda gerekli adımları atacağız" şeklinde konuşmuştu.

Beşiktaş'ın Ozan Tufan'ı ara transfer döneminde kiralamak istediği, Hull City'nin ise yalnızca satışa sıcak baktığı iddia ediliyor.

Sezon başında 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, turuncu-siyahlı forma altında bugüne dek çıktığı 23 maçta 4 gol kaydetti.

Ozan Tufan Hull City

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ozan Tufan Hull City Vodafone Park Beşiktaş transfer haberleri