Manchester City'de Kevin De Bruyne şoku yaşanıyor! Guardiola kötü haberi açıkladı

Manchester City İngiltere Premier Lig UEFA Şampiyonlar Ligi
Manchester City'de Kevin De Bruyne şoku yaşanıyor! Guardiola kötü haberi açıkladı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Burnley ile oynanan lig karşılaşmasında sakatlık geçiren Kevin De Bruyne'ün sakatlığının ciddi olduğunu ve 3-4 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu olan Manchester City, ligin ilk haftasında Burnley'yi 3-0 mağlup etmişti.

City'nin kazandığı karşılaşmanın ilk yarısında yıldız oyuncu Kevin De Bruyne sakatlanarak kenara gelmiş ve oyuna devam edememişti.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Belçikalı oyuncudan kötü haber geldiğini belirtti.

İspanyol çalıştırıcı, yıldız ismin sakatlık durumuyla ilgili olarak, "Ameliyat olup olmayacağına karar vermemiz gerekiyor. Ama birkaç ay boyunca sahalardan uzak kalacağını söyleyebilirim. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde karar verilecek. 3-4 ay uzak kalmasını bekliyorum.

Kevin'in sakatlığı bizi gerçekten çok üzdü. Fakat aynı zamanda önümüze bakmak zorundayız. De Bruyne'ün yeteneklerinin yeri doldurulamaz ama bu durum diğer oyuncular için bir fırsat olacaktır. Kadrodaki diğer isimlerin bu fırsatı değerlendireceklerini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Manchester City Pep Guardiola İngiltere Premier Lig Kevin De Bruyne