Beşiktaş'ın Talisca transferinde yeni gelişme! Al-Nassr, Brezilyalı yıldızı dünya devine önerdi

FC Barcelona Transfer Beşiktaş
Beşiktaş'ın Talisca transferinde yeni gelişme! Al-Nassr, Brezilyalı yıldızı dünya devine önerdi
FOTOĞRAF: Al-Nassr Resmi Twitter Hesabı

Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Nassr'ın, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca'yı Barcelona'ya teklif ettiği iddia edildi.

Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Alex Telles, Seko Fofana, Marcelo Brozovic gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Al-Nassr'ın Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Anderson Talisca'yı takımdan göndermek istediği iddia edildi.

İspanyol basınından Sport'un haberine göre; Al-Nassr, Talisca'yı Barcelona'ya önerdi.

Haberde FC Barcelona'nın transferdeki önceliğinin sağ bek olduğu fakat teknik direktör Xavi'nin Ousmane Dembele'nin ardından takıma skor katkısı sağlayabilecek bir ismin de takıma katılmasını istediği ifade edildi.

Katalan ekibinin Bernardo Silva, Neymar ve Joao Felix gibi isimler için girişimlerde bulunduğu fakat sonuç alamadığı belirtilirken, Al-Nassr'ın da Talisca'yı İspanyol ekibine önerdiği bildirildi. Barcelona'nın bu öneriyi değerlendirmeye aldığı belirtildi.

Talisca'nın Portekiz'de Benfica formasıyla parladığı daha sonrasında ise Türkiye ve Çin Ligi'nde oynadığı hatırlatıldı. Oyuncunun bu yaz takımdan ayrılarak yeni bir kulübe imza atabileceği yorumu yapıldı.

Barcelona'nın Suudi Arabistan Ligi'ni bir fırsat olarak gördüğü, çok sayıda transferin gerçekleştirildiği fakat yıldız isimlerin zamanla takımdan ayrılmak isteyeceği ve bu anda da Katalan kulübünün pusuda bekliyor olacağı ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Talisca Anderson Talisca Barcelona Al-Nassr